1. Hoe werkt het?

Restolastminute is een gratis dienst voor het online boeken van een restaurant voor de avond zelf. Elke dag zetten onze partnerrestaurants plaatsen met een korting op de rekening ter beschikking.

4 stappen om te reserveren en de avond zelf te genieten :

  • 1. Kies (via de zoekfunctie) een restaurant.
  • 2. Reserveer door het volgende in te vullen :
    • – Uw gegevens,
    • – Het aantal couverts in functie van de beschikbaarheid,
    • – Het uur van aankomst.
  • 3. Bevestig uw bestelling door op BOOK te klikken. U krijgt onmiddellijk een bevestiging via e-mail en/of via SMS met uw reservatiegegevens en uw reservatienummer.
  • 4. Vertoon als u in het restaurant aankomt uw bevestigingse-mail of –SMS en geef duidelijk aan dat u via Restolastminute.com reserveerde.

2. Werd mijn reservatie goed bevestigd?

Iedere reservatie op Restolastminute.com wordt onmiddellijk bevestigd in een e-mail en/of SMS die naar u wordt verstuurd. Indien u enig probleem ondervindt om onze e-mails of tekstberichten te ontvangen neem dan contact met ons op via info@restolsatminute.com.

3. Hoe kan ik mijn reservatie annuleren?

Het volstaat om op de annulatieknop de klikken. De restauranthouder wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht.

4. Is het systeem gratis?

Restolatsminute.com is volledig gratis dienst die werd ontwikkeld om uw online reservatie te vergemakkelijken. Ons systeem wordt gefinancierd door onze partnerrestaurants door middel van een maandelijks abonnement. We vragen geen enkele bijkomstige commissie aan restauranthouders. Restauranthouders betalen simpelweg een maandelijks abonnement en zijn vervolgens helemaal vrij om het soort promoties en het aantal plaatsen dat ze op ons platform zetten te bepalen. Dankzij dit ethisch verantwoord economisch model betalen onze partners geen extra kost en zijn ze vrij om de promotie en het aantal beschikbare plaatsen te bepalen.

5. Waar kan ik de informatie omtrent mijn boeking terugvinden?

U vind uw boekingsgegevens : reservatienummer, naam, voornaam, aantal couverts, restaurant, uur van aankomst in de e-mail of de SMS die u ter bevestiging werd opgestuurd.

6. Hoe kan ik commentaar achterlaten over een restaurant?

Afspraak op onze Facebookpagina. Aarzel niet om uw ervaring met anderen te delen opdat we onze dienst kunnen verbeteren.

7. Ik ben eigenaar van een restaurant en wil me als partner bij restolastminute.com aansluiten

Voor meer informatie over aansluiting nodigen we u uit om de hiertoe bestemde rubriek voor restauranthouders genaamd « Uw Resto Aanbevelen » te raadplegen en het formulier in te vullen om zo snel mogelijk gecontacteerd te worden door één van onze medewerkers.

8. Met wie moet ik contact opnemen om een klacht in te dienen over een restaurant?

Indien u een klacht wil indienen m.b.t. een restaurant, neem contact op met ons via e-mail (info@restolastminute.com) of met ons team via onze Facebookpagina. Vermeld de naam van het restaurant, de datum van uw boeking en uw reservatienummer. Alle klachten zullen bij het restaurant zelf onderzocht worden door ons team.